Matkajoulukalenteri #18: Pohjoisen lumo

2 kommenttia
Kamera kaulassa, Matkajoulukalenteri, Matkalla

Tässä joulukalenterissa julkaisen 24 valokuvaa tänä vuonna tekemiltäni matkoilta. Haluan vielä hetkeksi pysähtyä ja muistaa – ja antaa hyviä reissuvinkkejä. 

Säikähdän aina, kun tapaan eteläsuomalaisen, joka ei ole elämässään käynyt Lapissa. Miten paljon hän onkaan menettänyt! Mikä aarre pohjoisen luonto on.

Minä olen saanut Lapin ikään kuin avioliiton mukana. Ei ole salaisuus, että pakkaisin heti laukkuni ja muuttaisin pohjoiseen, jos se olisi töiden kannalta mahdollista. Tällä hetkellä Tampere tuntuu kuitenkin käytännölliseltä kaupungilta paljon keikkatyötä tekevälle kirjailijalle. Täältä on helppo lähteä joka ilmansuuntaan: tammikuussakin odottaa viiden paikkakunnan kiertue.

Tämä kuva on otettu eräänä erittäin helteisenä päivänä viime kesänä. Rakas kuksani nauttii tyytyväisenä Pallastunturista, Taivaskeron maisemista.

PS. Note to self: tuossa kuvassa olisi muuten kannattanut tarkentaa varsinaiseen maisemaan… 

Mainokset

2 thoughts on “Matkajoulukalenteri #18: Pohjoisen lumo”

  1. Tunnustan, että Lappi on minulle kovin vieras! Mutta vaeltaminen, se on alkanut varovaisesti kiinnostaa. Ja nimenomaan Lapin maisemissa. Eihän sitä tiedä, mihin tässä vielä ryhtyy, etenkin, kun ympäriltä kuuluu aina välillä kehuja maisemien mahtavuudesta…

    • Mutta mikä parasta, mamselli, siellä se on, pohjoinen, ei karkaa. Siellä se odottaa vaeltajaansa ja kuksankuljettajaa! Lisää kehuja luvassa Lapin maisemista luvassa joululoman jälkeen. 🙂

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s