Matkajoulukalenteri #1: Hemel Hempstead

Jätä kommentti
Kamera kaulassa, Matkajoulukalenteri, Matkalla

Vuodet kuluvat nykyisin, niin, liian nopeasti. En pysy enää kyydissä. Julkaisen joulukuussa 24 valokuvaa tänä vuonna tekemiltäni matkoilta. Haluan vielä hetkeksi pysähtyä ja muistaa – ja antaa muutaman reissuvinkin. 

Tänä vuonna olen viettänyt paljon aikaani Englannissa ja on pakko myöntää, että voisin kuvitella täällä sijaitsevan tulevaisuuden kotini. Koskaan ei voi tietää. Täällä on niin kodikasta ja helppoa olla.

Juuri nyt Bristolissa tuntuu Suomen syyskuulta: aurinko paistaa ja keltaiset lehdet leijailevat kaduilla. Ihana kävellä satamassa laivoja katselemassa.

Mutta tämä kukkapuistokuva – jonka ajattelin piristävän lumettomuuden keskellä – ei ole Bristolista, vaan 90 000 asukkaan Hemel Hempsteadista, jossa kävin alkusyksystä Kings Langleyn reissun yhteydessä. Oli vaikea oppia muistamaan kaupungin nimi. Hemel Hempstead sijaitsee 40 kilometrin päässä Lontoosta.

Vanhan kaupungin alue on sievä lumoavine kahviloineen ja putiikkeineen, mutta uusi betonikeskusta ei niinkään. Iltapäiväteen arvoinen kaupunki, kuitenkin.

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s