Bristol, Banksy & minä

2 kommenttia
Historiallinen romaani II, Kamera kaulassa, Kirjoittaminen, Matkalla

Olen parhaillaan Bristolissa, Lounais-Englannissa, kirjoittamassa. Graffititaiteilija Banksyn kotikaupunki on niin inspiroiva, että saan tehdä hartiavoimin töitä, ettei keskittyminen herpaantuisi keskeneräisestä romaanista.

No sehän sopii! Toisinaan niin traagisen taidevihamielisessä maailmassa (= senkin loiset, apurahataiteilijat, Aleksis Kivikin oli köyhä) kirjailijan sydän läpättää tällaisen toiveen alla. Kuva on paikallisesta taidekaupasta.

No sehän sopii! Toisinaan niin traagisen taidevihamielisessä maailmassa (= senkin loiset, apurahataiteilijat, Aleksis Kivikin oli köyhä, että yrittäkääpä pärjätä) kirjailijan sydän läpättää tällaisen toiveen alla. Kuva on paikallisesta taidekaupasta.

Aivan kulmamme takaa alkaa Stokes Croftin kaupunginosa, joka on täynnä toinen toistaan värikkäämpiä seinämaalauksia, myös Banksyä. Olen viettänyt muutaman iltapäivän kadulla valokuvaamassa. Upeita graffittiseiniä katsellessa tulee mieleen, että nyt taide on siellä, missä sen pitääkin olla, eikä kliinisesti pakattuna sisämuseoihin.

Aivan kulmamme takaa alkaa Stokes Croftin kaupunginosa, joka on täynnä toinen toistaan värikkäämpiä seinämaalauksia, myös Banksyä. Olen viettänyt muutaman iltapäivän kadulla valokuvaamassa. Upeita graffitiseiniä katsellessa tulee mieleen, että nyt taide on siellä, missä sen pitääkin olla, eikä kliinisesti pakattuna sisämuseoihin. Tämä kuva ei vielä tee oikeutta alueen oivalluksille ja taiteen poliittisille viesteille, säästelen kuvia tuonnemmaksi.

Tämä postaus oli aamun lämmittelyharjoitus ennen varsinaisen kirjoitustyön aloittamista.

Toivottavasti eduskuntamme tekee tänään päätöksen, joka osoittaa meidän olevan sivistysvaltio. Tahdon, tietenkin tahdon!

Hyvää viikonloppua!

Mainokset

2 thoughts on “Bristol, Banksy & minä”

  1. Leena sanoo:

    Eduskuntakin tahtoi! Mahtavaa!
    Näiden kuvien jälkeen on pakko päästä Bristoliin.

    • Niin hieno uutinen, että kylmiä väreitä menee! Nyt on pakko lähteä juustokakkujuhlimaan kahvilaan!
      Eläköön! Raikkaat muutoksen tuulet puhaltavat! ❤

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s