Kiksit kirjasta ja muita tarinoita Turun kirjamessuilta 1 (/2)

Jätä kommentti
Yleinen

Artikkelikuva: Vilja-Tuulia Huotarinen luki ääneen lumoavaa Kimmeliä. Olen varma, että ne, jotka ihastuivat valoa valoa valoa -teokseen, ihastuvat myös Kimmeliin. Minä lensin pilotti-Kimmelin seurassa syyslomamatkalle Espanjaan. Lentokoneessa ei ollut glitteriä, mutta jalassani oli sentään tennarit.

Turun kirjamessujen tunnelmakuvat ehtii julkaista vielä ennen kuin Helsingin kirjamessut pyörähtävät käyntiin tulevana torstaina.

fingerpori

Kirjailijaliiton messuosastolla oli realiteetit ja huumori hallussa. Vähän turhankin tunnistettava tilanne…

paivihaanpaa

Ainatyylikäs Päivi Haanpää on Kariston luottohaastattelija ja suoriutui tälläkin kertaa juonnoistaan loistavasti. Jos saan itse valita haastattelijan, valitsen ehdottomasti joko Päivin tai Taija Tuomisen. Pian saamme neiti Haanpäältäkin luettavaa…

sallasimukka

Hienoa, että paljon reissaavalla Salla Simukalla on aikaa kertoa myös suomalaisyleisöille Lumikki-trilogiansa pyörryttävästä maailmanmenestyksestä.

tiinajaanu1

Suomen Nuorisokirjailijoiden osastolla on jo vuosia ollut railakkain messufiilis. Nostan hattua kaikille messupuurtajille! Kivaa ja antoisaa, mutta myös rankkaa työtä. Kuvassa ihanat Tiina Lehtineva ja Anu Holopainen.

tiinajaanu2

Niin että mitä niissä teidän paidoissa lukeekaan? Hianot!

tittamarijakari

Kuulumisten vaihtoa Kirjailijaliiton osastolla Tittamari Marttisen ja Kari Levolan kanssa.

kirstikuronen

Kirsti Kuronen kertoi äidinkielenopettajien osastolla viimeisimmästä Vili Voipio -kirjastaan, mutta tällä viikolla juhlitaan tuotteliaan kirjailijan uuden runokokoelman julkaisua. Minusta on äärimmäisen virkistävää, kun Kirsti kertoo nuorille haastatteluissaan, ettei hän omista kännykkää. Mikä punk-asenne näinä aikoina!

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s