Innostavia tapaamisia eli miksi (aina vain) rakastan tätä työtä

Jätä kommentti
Yleinen

Viime viikolla en ehtinyt kirjoittaa muuta kuin Lukufiiliksen pääkirjoituksen, mutta silti viikko oli hyvin antoisa. Artikkelikuvassa näet viisi (ihanaa) tamperelaista kirjabloggaria, jotka kutsuivat minut kahvilavieraakseen puhumaan Punaisten kyynelten talosta

Vakavasta aiheesta huolimatta meillä oli hauska ilta: milloin viimeksi olen edes nauranut niin paljon? Siinä on eroa, seisooko auditoriossa mikrofoni kädessä satojen kuulijoiden edessä vai istuuko tyynyillä intiimissä tilassa viiden ihmisen kanssa. Luottamuksellisessa ilmapiirissä itsestään uskaltaa antaa enemmän.

Lämmin (kirjaimellisesti) kiitokseni vielä teille kaikille! ❤

Näitä blogeja alan nyt seurata (varoitus!):

Luettua elämää (kirjoittaja kuvassa oikealla, blogit tässä listassa kuvan mukaisessa järjestyksessä oikealta vasemmalle)

Elina ehtikin kirjoittaa jo tapaamisestamme

P.S. Rakastan kirjoja

Sanasotkuja

Anun ihmeelliset matkat

Poplaari

***

Tänä syksynä vierailen neljä kertaa Kaarinassa puhumassa koulujen vanhempainillassa nuorten lukemisen tärkeydestä. Meillä on hyvä duo: kirjastonhoitaja Kaarina Sainio vinkkaa aikuisille nuortenkirjoja ja minä tuon esiin kirjailijan näkökulmaa. Ensimmäinen ilta oli mainio, konsepti mielestäni varsin onnistunut (miksei jo aikaisemmin?).

Tuntui todella hyvältä kuulla, kuinka eräskin äiti innostui suunnittelemaan ääneenlukutuokioita varhaisteini-ikäisen tyttärensä kanssa. 

Koska olen tänä syksynä niin paljon Turun suunnalla, ryhdyin pitämään ”Turku tutummaksi” -teemapäiviä. Ennen ensimmäistä vanhempainiltaa kävin tutustumassa Turun taidemuseon näyttelyantiin. Siitä voisi rustata erillisen, pienen postauksen.

***

Perjantai-iltana olin Vantaan Sanataidekoulun ohjaajien vieraana ja kerroin suoraan, ettei sanataideohjaajaurani ole mennyt ihan kuin Strömsössä. Kerroin vaikeista kokemuksistani ja hankalista ryhmistä, jotta kollegat voisivat saada vertaistukea ja mahdollisia työkaluja, jos vastaavanlaisia pulmia tulee heille vastaan. Toki ja onneksi vastapainona on ollut erittäin sympaattisia ryhmiä.

Terveiseni Vantaalle ja inspiroivaa opetussyksyä!

***

Tänä syksynä teen poikkeuksellisen innostavia matkoja. Selkäni takana odottava matkalaukku miettii, kuinka monta kirjaa sinne änkeän. Matkat lahjoittavat minulle rikkumatonta kirjoitusaikaa ja keskittymyskykyä.

Lisäksi haaveilen Uudesta Romaani-ideasta.

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s