Miten kirjailija voisi uudistaa blogiaan? Vaikkapa näin…

Jätä kommentti
Yleinen

Minun piti viime viikolla pitää nuorille suunnattu Minustako bloggaaja -kurssi. Kurssi peruttiin, koska osanottajia ei tullut tarpeeksi. Päivän sisältöä miettiessäni tuumailin omaakin blogiani, ja kävin bloggausaiheisia keskusteluja ystävieni kanssa.

Olen blogannut enemmän tai vähemmän vuodesta 2005, kun Grafomania perustettiin. Muistan vielä, kun Grafomaniasta laatimaani lehdistötiedotetta julkaistiin sanomalehdissä. Nykyisin blogin perustaminen tuskin ylittäisi julkaisukynnystä… 😉

Jäin nyt pois Grafomaniasta, koska tuntuu, että kaikki on sanottu. Lopettaneiden tilalle löytyi onneksi kädenkäänteessä innokkaita uusia kirjoittajia, ihania sellaisia, joten rakas, hyvähenkinen Grafomania heräsi taas eloon – ja siellähän se pulppuaa, parhaillakin aikaa. 

En muista, että Grafomanian historian varrella kommenttiketjuista olisi siivottu kovin montaa ikävää anonyymiä äyskähdystä. Tämä kertoo paljon blogin poikkeuksellisen kannustavasta ilmapiiristä.

*

Hyvä blogi päivittyy säännöllisesti, mutta tämähän ei minun blogissani ole toteutunut. Nyt olen kuitenkin päättänyt aloittaa säännöllisen, KIRJAILIJAHAASTATTELUIDEN julkaisemisen.

Miksi ei? Kirjailijahaastattelu on minusta joka tapauksessa kaikkein kiinnostavin juttutyyppi. 

Haastattelen siis joka kuukausi 1-2 kirjailijaa, josta innostun, jota kunnioitan, jonka tuotantoa seuraan, josta haluan tietää jotakin uutta ja yllättävää, joka on juuri nyt minulle tavalla tai toisella ajankohtainen. 

Olin aivan tohkeissani, kun listailin ihmisiä, joihin haluaisin ottaa yhteyttä syksyn mittaan…

Ensimmäisenä kutsuin Terhin teehuoneeseen ihanan Leena Lehtolaisen. Julkaisen dialogimme ensi maanantaina. 

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s