”Läpi yön” ilmestyy syyskuussa

2 kommenttia
Läpi yön

Itsemurhayrityksestä esikoisromaanin ilmestymiseen – matkalla kirjailijaksi kympin tyttö sukeltaa euforiasta pohjamutiin

15-vuotiaan Marian kaikkein suurin unelma on tulla kirjailijaksi.

Ilman kirjoittamista hän ei pysyisi elossa. Kynä on hengityskone, johon hän kytkee itsensä. Käsi, joka vetää hänet pois rotkon reunalta. Ensiapupakkaus, joka pelastaa hädän hetkellä.

Mutta haaveen tiellä on monta estettä: riitaisa isäsuhde, jokapäiväiset seurusteluhuolet, yöunet varastavat lukio-opinnot, vastahakoiset kustantajat.

Runoja, novelleja, romaaneja, päiväkirjaa – vuosi vuodelta, lause lauseelta kunnianhimoinen tyttö jahtaa unelmaansa. 20-vuotiaana kirjallisuuden opiskelijana hän huomaa olevansa jo kauhistuttavan lähellä.

Mainokset

2 thoughts on “”Läpi yön” ilmestyy syyskuussa”

  1. Maria Alanko sanoo:

    Hei, luin kirjasi ja haluan kiittää lämpimästi. Se oli koskettava, hyvin lohdullinen ja tempasi täysillä mukaan myös aikuisen lukijan. Ostin kirjasi, koska takakannen teksti puhutteli minua kovasti!
    Poikani yritti 15v itsemurhaa koulukiusaamisen tähden. Siitä hän selvisi, mutta vuosienkaan jälkeen hän ei ole päässyt täysin ”elämästä kiinni”. Lukuisat opiskeluyritykset hän on keskeyttänyt, — minusta ei ole mihinkään tyyliin jne. Hän on taiteellinen ja kirjoittaa hyvin koskettavia runoja ja paljon. Hän on ilmaissut lähes samoilla sanoilla tunteensa; kirjoitan itseni terveeksi, kirjoitan itseni vahvaksi, kirjoitan itseni onnelliseksi.
    Tämän kirjan luettuani tuli todella tunne, että taidanpa kannustaa poikaani jatkamaan runojen kirjoittelua ja työstämään näin kouluaikojensa hyvin hyvin surullisia päiviä.
    Kurkkailenpa, — minkä Terhi Rannelan kirjan seuraavaksi ostankaan!

  2. Lämmin kiitos tästä poikkeuksellisen koskettavasta lukijakirjeestä! ❤ Vastaan Sinulle henkilökohtaisesti.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s